Advocatenkantoor De Deugd

Over ons

Advocatenkantoor De Deugd is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. In 1997 werd Mr. B.J. de Deugd beëdigd als advocaat. In 2003 opende hij de deuren van Advocatenkantoor De Deugd op de Kerklaan. Sedert november 2015 is het kantoor gehuisvest aan de Dorpstraat 30.

Mr. B.J. de Deugd is een betrokken advocaat die rechtsbijstand aan particulieren en ondernemingen verleent. Vanaf het begin van de zaak tot de afronding ervan zal hij u bijstaan door advies en uitleg te geven over de juridische context van zaken en door de kansen en kosten van de zaak in te schatten.

De heer De Deugd heeft jarenlange ervaring in onder meer: arbeidsrecht, burenrecht, familierecht en strafrecht. U kunt met alle juridische vragen bij hem terecht en hij werkt nauw samen met andere deskundigen zoals notarissen en financieel adviseurs. Verder is hij lid van het college van afgevaardigden, het landelijk “advocatenparlement”.


Mr. B.J. de Deugd is locaal en regionaal actief in diverse maatschappelijke organisaties en beschikt dan ook over een groot netwerk. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Advocatenkantoor de Deugd, per telefoon of e-mail.

Aangesloten bij